4G data – Hvor meget?

Er 100 GB nok eller faktisk for meget?

4G tilbydes fra flere udbydere med helt op til 100 GB data, lad os slå fast med det samme – 100 GB er rigtig meget data og kræver et voldsomt internetbrug at komme i nærheden af.
Største parten af mobilt bredbånd brugerne, bruger faktisk kun mellem 1 og 2 GB data om måneden – det er dog fordi mobilt bredbånd mest bruges som sekundær forbindelse og ikke som husstandens primære forbindelse.

Surfer du og tjekker mails vil du aldrig komme i nærheden af grænsen, men henter du store film og musik dagligt, vil du kunne opleve, at du skal begrænse dig en smule.

Under vores tests, surfed og arbejdede vi 3-4 timer dagligt og lå efter en måned på 8,8 GB. Der blev både uploaded hjemmesider, set youtube videoer og tjekke mails samt surfet informationer og testet i stor stil.

Der er altså ingen grund til at tænke yderligere over GB grænsen på 4G med mindre, der opholder sig en teenager i husstanden, som linjen skal deles med – de har for vane at hente mange film, spille meget og streame musik.

Kan vi klare os med en billigere 10 – 30 GB pakke ?

Har i et fuldstændigt normalt forbrugsmønster uden konstant musik streaming eller download af film og online spil, så vil 10 – 30 GB sagtens kunne dække Jeres behov.

Hvis du er meget i tvivl om din husstands nuværende forbrug, kan vi anbefale at hente det gratis program Netlimiter, hvori alt data til og fra husstanden logges, så forbruget let kan aflæses.
Brug programmet en god uges tid.