Ny mobil eller reparation?

Mobil reparationPriserne på de nyeste mobiler er helt i skyen og 5.000 er ikke unormalt, når mobilen skal være en af de nyeste modeller.

Lang de fleste skifter fordi den gamle ”Jo ikke er den nyeste model” eller batteriet er holdt op med at holde batteri ret længe.

Andre tager beslutningen fordi deres mobil ganske enkelt går i stykker – så skal der hurtigt findes en erstatning.

Tjek pris på reparation før kæb af ny dyr mobil

Vidste du at et nyt batteri kun koster 600 kroner og en skærm 800 (ca)? Det er faktisk langt billigere at få mobilen repareret kontra køb af ny og i særdeleshed efter vi har fået de hundedyre Iphones på markedet, ja og Samsungs topmodeller.

6-7.000 hvert år er altså godt 500 om måneden i udgift på selve mobiltelefonen og er I to eller flere i familien begynder det at trække tænder ud (eller koste det samme)

Tjek prisen online

Der findes et hav af små reparatører, men også større kæder og jeg vil klart anbefale, at gå til en af kæderne, så der er granti på din reparation og de dele der anvendes er nye.

Fonia er en af de større kæder, der primært er at finde i det Midtjyske og her har jeg fået min skærm lavet på 30 minutter.
Generelt er det hos langt de fleste større reparatører muligt, at få ting som skærm og batteri skiftet på meget kort tid, hvis du har en af de populære modeller.
Her har de alle dele på lager.

De fleste shops reparerer også Ipads og PC / bærbare, dog kan der være behov for at bestille dele hjem, men hvis du lige ringer først er det igen ofte meget hurtigt for dem at skifte de ønskede dele.

Tjek derfor altid pris for reparation, frem for bare at fyre 5-7000 af på en ny model hver eneste gang.